Política de protecció de dades

El titular dels dominis www.atlantisit.eu  i  www.atlantis-technology.com, és Atlantis IT S.L.U. que com a responsable del tractament, garanteix un nivell adequat i coherent de protecció de les persones físiques en allò que respecte a les seves dades personals, objecte de tractament per l’empresa, d’acord amb el Reglament general de protecció de dades (2016/679).

Amb l’objectiu de donar compliment al Reglament general de protecció de dades, Atlantis IT S.L.U. ha elaborat un Registre d’activitats de tractament i ha adoptat les mesures de seguretat oportunes i apropiades als riscos avaluats i identificats objectivament per als drets i llibertats de les persones interessades, als que podrien donar lloc els tractaments realitzats per la nostra empresa.

A continuació, s’ofereix una informació addicional i ampliada respecte a activitats de tractament específiques, realitzades per Atlantis IT S.L.U., a través del seu lloc web:

 

INFORMACIÓ ADDICIONAL SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

 

Responsable del tractament

Identitat: Atlantis IT S.L.U.

CIF: B66212630

Direcció postal: Carrer de Casp 118, 2n 1a    08013 Barcelona

Telèfon: 934960869

Correu electrònic: rgpd@atlantis-technlogy.com

 

Finalitats del tractament de dades i conservació

Tractem les dades facilitades per les persones interessades en els nostres productes i serveis per gestionar l’atenció dels seus dubtes o peticions d’informació. Aquestes dades es guardaran durant el temps necessari per atendre la seva petició.

Així mateix, en el cas de que adquireixi un producte a través de la nostra pàgina web, utilitzarem les dades per tramitar tot el procés de compra i adquisició del producte. Aquestes dades es guardaran mentre se’n puguin derivar responsabilitats mercantils o fiscals.

 

Legitimació per al tractament de les seves dades

La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment que ens proporciona quan es posa en contacte amb nosaltres, sigui a través del formulari de contacte o de compra.

 

Destinataris de les seves dades

Les seves dades no seran cedides a tercers, excepte per obligació legal.

 

Drets dels interessats

Les persones titulars de les dades tractades per Atlantis IT S.L.U. tenen dret en tot moment a accedir a les seves dades, rectificant-les, oposar-se al seu tractament o suprimir-les si creu que ja no són necessàries per als fins pels quals van ser recollits. A més, si ho desitja, podrà sol·licitar la portabilitat de les seves dades i limitació del tractament de les seves dades, cas en que únicament les conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. Així mateix, podrà revocar el consentiment atorgat en qualsevol moment.

Per exercir aquests drets podrà posar-se en contacte amb Atlantis IT S.L.U. a través del correu electrònic  rgpd@atlantisit.eu  adjuntant còpia del seu DNI o document anàleg. Així mateix, en cas de no estar satisfet amb la resposta en l’exercici dels seus drets, podrà presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de dades a través de la seva seu electrònica a www.aepd.es.

 

Pago Seguro
Tarjeta de crédito y Transferencia bancaria

Envío gratuito
Península

Contacta con Atlantis
Para cualquier consulta que tengas

Ir arriba